Lidmaatschap

Algemeen

Het lidmaatschap van de Jonge Balie Limburg staat open voor alle advocaten die gevestigd zijn in het arrondissement Limburg. Advocaat-stagiaires in Limburg dienen lid te zijn van de Jonge Balie Limburg om te kunnen voldoen aan de door de Orde van Advocaten gestelde opleidingsvereisten.

Voor gevorderde advocaten biedt de Jonge Balie Limburg, naast alle leuke en leerzame activiteiten, het voordeel dat bij iedere lezing PO-punten kunnen worden behaald. 

Wilt u lid worden van de Jonge Balie Limburg, klik dan hier om het aanmeldformulier te downloaden. U kunt het aanmeldformulier per e-mail richten aan secretaris Dionne Dimitrakarakos via secretaris@jongebalielimburg.nl. De jaarlijkse contributie bedraagt € 60,-. 

Wordt u binnenkort als advocaat beëdigd in Limburg, neem dan contact op met de secretaris via secretaris@jongebalielimburg.nl. 

Het lidmaatschap opzeggen kan door een e-mail of brief te sturen aan de secretaris. Het lidmaatschap kan alleen worden opgezegd tegen het einde van het lopende verenigingsjaar, vóór 1 oktober.