Home Archief activiteiten Lezing mr. Leo Hendriks

Lezing mr. Leo Hendriks

Op donderdag 30 januari 2020 zal de eerste lezing van het nieuwe jaar worden verzorgd door mr. Leo Hendriks bij de Rabobank te Maastricht (Wim Duisenbergplantsoen 1).

Mr. Leo Hendriks is als advocaat werkzaam bij advocatenkantoor Hoven & Selbach en gespecialiseerd in het (jeugd)strafrecht en (jeugd)familierecht. Mr. Leo Hendriks verzorgt daarnaast als docent diverse cursusopleidingen, is bestuurslid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en is naast zijn drukke werkzaamheden als advocaat ook nog lid van de Raad van de Orde in het arrondissement Limburg met als portefeuille familierecht. Kortom, mr. Leo Hendriks is de expert op het gebied van jeugdrecht en is dan ook de aangewezen persoon om een interessante lezing te verzorgen voor de Jonge Balie Limburg. Het onderwerp van zijn lezing is “Verhuisperikelen in het familie- en jeugdrecht” en belooft ook voor onze leden zonder ervaring in het familierecht zeer interessant te zijn.

De lezing vindt plaats in de namiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur (ontvangst vanaf 15:30 uur) in de Rabobank Maastricht. Wil je deze lezing bijwonen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan via onderstaande aanmeldknop. Je kunt daarbij direct aangeven of je een certificaat wenst te ontvangen voor PO-punten. Leden die nog geen stageverklaring hebben ontvangen, hoeven geen certificaat aan te vragen. Let op: vol is vol en ook voor student-stagiaires geldt een aanmeldverplichting!

The event is finished.

Datum

jan 30 2020
Expired!

Tijd

16:00

Kosten

€0

Locatie

Rabobank Maastricht
Wim Duisenbergplantsoen 1