Home Archief activiteiten Lezing Leonie Rammeloo – Gedragsregels advocatuur

Lezing Leonie Rammeloo – Gedragsregels advocatuur

Op 4 februari zal Leonie Rammeloo van 16:00 tot 17:00 uur een webinar verzorgen over de Gedragsregels advocatuur, in het bijzonder over tegenstrijdige belangen (regel 15) en confraternele correspondentie (regel 26).

Leonie Rammeloo is sinds 1997 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en tuchtrecht voor vrije beroepsbeoefenaars (waarin zij vooral voor de beroepsbeoefenaars en hun aansprakelijkheidsverzekeraars optreedt).

Na 22 jaar verbonden te zijn geweest aan Van Doorna heeft zij in 2019 TACT Advocaten opgericht. TACT staat voor Tuchtrecht, Aansprakelijkheid Compliance en Training. Leonie is advocaat-lid van het Hof van Discipline en publiceert en doceert regelmatig op het gebied van tuchtrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast is zij intensief betrokken bij de Beroepsopleiding Advocatuur, o.a. als docent beroepsethiek en -vaardigheden.

Het bijwonen van de lezing levert 1 opleidingspunt op. Daarvoor dient u de hele lezing (digitaal) aanwezig te zijn. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. Vlak voor de lezing ontvangt u een e-mail met de link naar het webinar.

The event is finished.

Datum

feb 04 2021
Expired!

Tijd

16:00 - 17:00