Home Archief activiteiten GEANNULEERD: Jonge Baliereis 2020

GEANNULEERD: Jonge Baliereis 2020

Beste leden,

De afgelopen periode is de reiscommissie druk geweest met het zoeken naar een bijzondere bestemming voor de eerste reis van de Jonge Balie Limburg. Dit is gelukt! We gaan naar de enige stad ter wereld die zich uitspreidt over twee continenten, de grootste overdekte markt ter wereld huisvest, de stad die omschreven wordt als romantisch, exotisch en weemoedig, het is de stad van 15 miljoen inwoners, 3.113 moskeeën en 237 hamams; het is…… Istanbul!

In verband met de korte optietermijn op de vlucht en de snel stijgende ticketprijzen moet een aantal zaken nu op korte termijn worden geregeld. Daarover gaat deze e-mail.

Reisdetails 
Donderdag 1 oktober 2020 zullen wij om 17.20 uur vanaf Brussel Charleroi vertrekken. Verwachte aankomsttijd is 21:50 uur in Istanbul (1 uur tijdsverschil). We vliegen terug op zondag 4 oktober 2020 om 13:50 uur. Verwachte aankomsttijd in Brussel Charleroi is 16:25 uur. Van en naar Brussel Charleroi wordt busvervoer geregeld.

De aanmeldingen zijn nu geopend en vol is vol. Gelet op het grotere ledenaantal ten gevolge van de fusie van de Jonge Balie Maastricht en de Jonge Balie Roermond is het advies om je zo snel mogelijk aan te melden. 

De reissom zal overeenkomen met de reissom van de Jonge Balie Maastricht van vorig jaar (EUR 325,-). De reissom omvat in ieder geval de vluchten, alsmede de hotelovernachtingen inclusief ontbijt (uitstekende locatie), transfer en een aantal activiteiten. De reiscommissie maakt ten aanzien van de reissom van EUR 325,- een klein voorbehoud voor onvoorziene (grote) prijsstijgingen.

De reizen waren de afgelopen jaar steeds een groot succes. De Jonge Baliereis is dé activiteit van het jaar die je zeker niet mag missen! Mocht je niettemin nog twijfels of vragen hebben, neem dan gerust contact op met de reiscommissie.

VOL
Alle plekken voor de reis zijn inmiddels vergeven. De deelnemers ontvangen binnenkort meer informatie over de reis.

Mede namens de reiscommissie (Julie de Ree, Léanne Moll, Lisanne Somers, Marie Duijsens, Pola Switalska en Sjors Widdershoven),

Stijn Blom
Bestuurslid Reis
reis@jongebalielimburg.nl
06-11922465

The event is finished.

Datum

okt 01 - 04 2020
Expired!

Kosten

€325.00