Home Archief activiteiten Online Escape Room! (Escape the Firm)

Online Escape Room! (Escape the Firm)

Zoals bekend heeft de overheid afgelopen week extra maatregelen genomen om het coronavirus onder controle te krijgen. Een van die maatregelen is de invoering van een avondklok.

De Jonge Balie Limburg begrijpt dat “bingewactchen” op zijn duur kan gaan vervelen en heeft daarom besloten om op maandag 8 februari 2021 een Online Escape Room te organiseren voor haar leden. De Online Escape Room begint om 19:15 uur en eindigt met een prijsuitreiking voor het winnende team omstreeks 21:30 uur. De prijs blijft nog even geheim!

Bij aanmelding krijgt iedere deelnemer een pakket bezorgd op het via onderstaand formulier opgegeven adres. In dit pakket zitten puzzels, codekaartjes, krantenartikelen, een plattegrond en nog veel andere attributen. Deze zijn allemaal nodig om het mysterie te kunnen oplossen!

Het wordt geadviseerd om de Online Escape Room te spelen in teams van drie tot zes personen. Dit in verband met de tijdsdruk en complexiteit. De teamleden dienen in contact te blijven om informatie uit te wisselen. Daarvoor kan gebruik worden gemaakt van applicaties zoals Zoom, Teams of Skype. Teams kunnen worden gevormd met leden en met niet-leden. Echter, omdat uitsluitend leden het pakket ontvangen, adviseren wij om alleen niet-leden in het team te betrekken die deel uitmaken van jouw huishouden. De fysieke attributen zijn namelijk niet digitaal uitwisselbaar!

Voor het oplossen van het mysterie heeft ieder team maximaal 120 minuten de tijd. Om die tijd door te komen ontvangt ieder deelnemend lid gratis een tegoedbon van de Gall&Gall. Dry January is dan immers afgelopen!

Voor de Online Escape Room zijn slechts 40 plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan om verzekerd te zijn van een plek en een Gall&Gall tegoedbon! Aanmelden is gratis en kan – in verband met verzending van de pakketten – tot en met 2 februari 2021 via onderstaand formulier.

Lukt het jou om het mysterie binnen de tijd helemaal op te lossen?!

The event is finished.

Datum

feb 08 2021
Expired!

Tijd

19:15 - 21:30