Home Archief activiteiten Jonge Baliereis 2021!

Jonge Baliereis 2021!

Beste leden,

Helaas heeft vorig jaar de reis van de Jonge Balie naar Istanbul niet mogen plaatsvinden. Het bestuur heeft door alle corona verwikkelingen ook dit jaar nog lang getwijfeld of een Jonge Balie Reis mogelijk zou zijn. Na druk overleg met onder andere reisinstanties, heeft het bestuur de knoop doorgehakt en is er een reiscommissie samengesteld!

Deze reiscommissie heeft een enquête gehouden en op basis van jullie (zeer positieve) antwoorden is de zoektocht naar een leuke bestemming voor de eerste reis van de Jonge Balie Limburg gestart. Een bestemming is gevonden! We gaan naar de stad waar Gaudi zijn sporen heeft achtergelaten, de stad die Messi noodgedwongen heeft moeten verlaten, de stad waar de Catalanen hunkeren naar onafhankelijkheid, het is de stad met 4.2 kilometer aan strand en 1.6 miljoen inwoners; het is Barcelona!

De reis is later geboekt dan normaal het geval is. Dit komt omdat de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus moesten worden afgewacht. Dit betekent dat er op korte termijn een aantal zaken geregeld moeten worden en de inschrijvingstermijn dan ook korter is dan jullie van ons gewend zijn.

Reisdetails

De Jonge Balie Reis duurt drie dagen. Vrijdag 29 oktober 2021 vertrekt de heenvlucht vanuit Eindhoven om 11:00 uur. De verwachte aankomsttijd is 13:00 uur in Barcelona. De terugvlucht is op zondag 31 oktober 2021 om 20:30 uur. De verwachte aankomsttijd in Eindhoven is 22:45 uur.

Reissom

De reissom voor de Jonge Balie Reis bedraagt € 315,00. De reissom omvat de vluchten, hotelovernachtingen inclusief ontbijt, transfers van en naar de luchthaven in Barcelona en een aantal activiteiten, waaronder een gezamenlijke lunch en diner.

Aanmelding

Met de Jonge Balie Reis kunnen maximaal 40 mensen mee en vol is vol!

De aanmeldingen zijn nu geopend. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Gelet op het grotere ledenaantal als gevolge van de fusie van de Jonge Balie Maastricht en de Jonge Balie Roermond, is het advies om je zo snel mogelijk aan te melden om verzekerd te zijn van een plaats.

Aanmelden is mogelijk tot en met 16 september 2021!

Corona

De voorwaarden die Spanje en Nederland stelt aan reizigers veranderen steeds. De voorwaarden voor reizigers naar Spanje zijn te raadplegen op de website www.spth.gob.es en de voorwaarden voor het terugreizen naar Nederland zijn te vinden op https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/spanje/reizen. Zolang het maximaal aantal aanmeldingen niet is bereikt, is jouw aanmelding op het moment van inschrijven definitief en ben je de reissom verschuldigd. De aanmeldingen worden op 17 september 2021 definitief en de reissom is vanaf dan door de deelnemer verschuldigd. De Jonge Balie Limburg kan en zal deze niet restitueren in het geval een deelnemer niet kan voldoen aan de door Spanje of Nederland gestelde voorwaarden.

Vragen?

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met de reiscommissie. Deze bestaat uit Léanne Moll, Sanne Dolstra, Mei Li Ramakers, Stijn Blom en Sjors Widdershoven. De reiscommissie is te contacteren via het e-mailadres reis@jongebalielimburg.nl.

We zien jullie aan aanmelding heel graag komen en hebben er zin in!

Groetjes,
Léanne Moll, Sanne Dolstra, Mei Li Ramakers, Stijn Blom en Sjors Widdershoven

The event is finished.

Datum

okt 29 - 31 2021
Expired!

Tijd

11:00 - 23:00

Locatie

Barcelona